[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Doru Tăicuțu, șoferul cu inima de aur care încetat să-i mai bată în Austria

Un șofer de TIR, aflat pe o autostradă din Austria, a simțit că-i e rău, a tras camionul în parcare, și-a anunțat colegii și a murit liniștit. Anul acesta ar fi împlinit 50 de ani, potrivit ziarului OpiniaTimișoarei.ro

Cu un camion înmatriculat la compania Dunca Expediții, Doru Tăicuțu pleca a nu știm câta oară pe drumurile lumii. A fost să fie ultimul său drum deoarece, la un moment dat a simțit că nu mai poate. Intrase într-un stop cardio respirator, – așa cum au anunțat colegii săi -, a intrat în parcarea Weer Sud de pe A12 și și-a anunțat colegii, așteptând să-și dea sfârșitul. Aceștia la rândul lor au chemat ambulanța care l-a transportat la spital dar care nu a mai reușit să-l mai salveze.

 “Salut colegi. In parcarea Weer Sud de pe A12 Austria,este un coleg roman in stare grava. Lucreaza la firma Dunca Expeditii, camion Iveco rosu, cu indicativul pe cabina 797. Colegul a fost in stop cardio respirator aproximativ 30 minute. Au reusit cei de pe ambulanta sa-l readuca la viata”, a scris unul dintre ei pe Facebook.

In urma lui Doru Taicutu a ramas familia îndurerata care acum se pregateste de inmormantare.

Lasă un răspuns