[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Două cărucioare pentru cei cu probleme motorii au ajuns în România, la Soveja și Curtea de Argeș

Sigla asociației

Să faci o persoană fericită nu costă nimic. E nevoie numai de oameni cu inima mare.

 

Scrie pe unul din video-clipurile postate pe pagina facebook a Asociației Responsabilita Sociale. Iar zilele acestea cei din această organizație au făcut unul din ultimile gesturi pentru cei care au cu adevărat nevoie. Două cărucioare pentru persoane cu dificultăți motorii au ajuns în România: unul la Soveja, în munții Vrancei, la familia Balcu iar al doilea în Curtea de Argeș, la o adolescentă  de 16 ani.

Ambele persoane care le-au primit sunt cu dificultăți serioase. Dacă prima e un om în vârstă, cea de a doua e la începutul vieții. O viață care s-a dovedit până acum dificilă și care a făcut-o adolescentă să apeleze la un cărucior pentru a se deplasa. S-au gândit la ea Mihaela Sinca, cea care a făcut apelul pentru un astfel de mijloc, și Sorin Ionel Pârvu și Olga Cărăuș, de la asociația sus menționată care sunt mereu atenți și promți cu astfel de oameni.

Astfel, dacă acum o lună primul cărucior a ajuns la Soveja, zilele acestea a ajuns șila Argeș cel pentru fetiță.

Gesturi nespuse nicăieri de cei de la Responsabilita Sociale dar pe care le facem cunoscute prin intermediul publicației noastre. Gesturi care dau culoare și speranță celor care au nevoie și pe care, de cele mai multe ori,  membrii asociației nici nu-i cunosc. 

Asociația are multe activități, idei, proiecte în curs sau de viitor și-i așteaptă alături pe cei doritori să fie voluntari. 

Asociaţia „Responsabilità sociale” are nevoie de implicarea ta. Vino alături de echipa A.O.” Responsabilità sociale” și vei avea posibilitatea să te implici în diverse proiecte, activități și iniţiative locale şi internaţionale, aducându-ți contribuția la dezvoltarea sectorului non-profit, educației non-formale, precum și creării unui mediu de dezvoltare a potențialului tău în diverse domenii. Totodată, iți poți tu însuți dezvolta propriile competențe și abilități atât personale cât și profesionale.
Cum te poți implica tu mai exact?
– În acțiuni de vizibilitate, relații publice, marketing etc. în vederea promovării Asociaţiei ” Responsabilità sociale”, cât și a proiectelor acesteia, prin diverse acțiuni;
– În dezvoltarea unor idei și inițiative proprii de viitoare activități în cadrul proiectelor, accesarea unor linii de finanțare locale sau europene, dar şi nu numai;
– În activități de mentorat pentru voluntarii asociației, proiectului, elevilor și altor grupuri de persoane, dezvoltând astfel și…”

mai multe pe:  

Lasă un răspuns