[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Două noi miss-uri la clubul Las Vegas din Civita Castellana

toate feteleClubul „Las Vegas” din Civitacastella, o locaţie la nord de Roma unde românii se distrează de obicei, a fost sâmbătă seara locul unde s-au întâlnit fetele frumoase. Motivul: Miha Spose, firma care îmbracă miresele românce şi italience, împreună cu DianaCo Life Style şi ghd professional hair tools, două firme care au făcut ca domniloarele să fie şi mai atrăgătoare, au fost organizatorii unui eveniment de excepţie: Miss Dianaco şi Miss Vegas.

„DianaCo” nu este la primul eveniment de genere, la acesta de sâmbătă prezentându-se şi miss în „funcţie” de anul trecut, hunedoreanca Diana Larisa Otvos.

Finaliste ale concursului, nouă fete frumoase, românce între 16 şi 28 de ani, majoritatea rezidente în localităţile de lângă litoral care au venit cu părinţi, rude, amici şi prieteni să lupte pentru un loc pe podium. Probele au fost simple, atmosfera incendiară iar protagonistele la înălţime la propriu şi la figurat. Defilarea cu haine casual, în costume de baie sau cu rochii elegante au scos în relief aptitudini, forme şi graţii care mai de care mai feminine.

foto grup 1Locul I la Miss DianaCo Life Style a fost cucerit de o băcăuancă de doar 16 ani, Marina Roşu. Frumoasă, elegantă, aceasta a cucerit juriul prin feminitatea şi simpliatatea frumuseţii ei. O tânără care munceşte deja într-o afacere de familie alături de mama sa, chiar în centrul Romei şi care de la 6 la 12 ani şi-a petrecut copilăria în Italia unde şi-a descoperit şi pasiunea pentru cinema şi teatru. La ieşiera din sală, emoţionată peste măsură şi chiuind de bucurie, Marina ne-a destăinuit că motivul înscrierii este dorinţa de a o face pe Elena fericită (n.r. Elena Rotaru este o prietenă de familie şi cea care a îndemnat-o să se înscrie la concurs, organizatoare la rându-i a evenimentelor de acest gen). De doi ani reîntoarsă în Italia, Marina, la îndrumările prietenilor şi cu rezultatul şi confirmarea premiului de Miss DianaCo care i-a dat un imbold în plus, crede că modelingul poate fi un nou început al vieţii sale.

Miss Vegas a fost cucerit de Diana Brânduşoiu, o brunetă suplă şi frumoasă de pe meleagurile Vrancei, de la Focşani mai precis, care actualmente locuişte la Aprilia şi este studentă la universitatea „La Sapienza” din Roma.

Fetele au fost răsplătite cu premii consistente de către firmele organizatoare şi aplauze de la cei prezenţi.

O seară animată într-un club unde românii vin de la kilometri buni pentru spectacole de calitate.

C.M.

doua fete trei fete