[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

DROJDIA DE BERE ȘI MINUNILE EI PENTRU FRUMUSEȚE

drojdie_

În iarna anului 1898, inginerul german Wolfgang Schulze a rămas să muncească în laboratoarele fabricii de bere în care lucra până după lăsarea întunericului. După ce şi-a încheiat treaba, a stins lumina de la biroul său şi, când se îndrepta spre ieşire, a văzut un fenomen uluitor: vasele în care se afla drojdia de bere iradiau o lumină fluorescentă. Din momentul acela, inginerul german a început să studieze asiduu drojdia de bere, care era considerată până atunci doar un reziduu.

Drojdia de bere conţine aproape toată gama de aminoacizi esenţiali, complexul de vitamina B, vitaminele D, H, E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, proteine, lipide şi glucide. Drojdia de bere, acest supliment nutritiv, acoperă carenţele de vitamine din complexul B.

drojdie3

Masca pentru păr cu drojdie poate oferi o îngrijire bună a părului și-l hrănește excelent.

Masca de păr cu drojdie de bere și miere:
Ia părți egale de miere și drojdie și se amestecă-le în apă caldă. Aces amestic se pune pentru o oră, într-un loc cald. Apoi, se aplica masca pe parul dvs. și izolați capul cu un prosop și folie de plastic. Masca se spală după o oră și o jumătate cu un sampon. Această mască pentru par cu drojdie de bere, îți va hrăni firul și îi va conferi aspectul sănătos mult dorit.

O altă mască pentru păr ar fi cu:

– două linguri de drojdie de bere uscată;

– 50 de mililitri de lapte cald;

– 125 de grame de iaurt;

– trei linguri de miere;

– un galbenuș de ou.
Mai întâi, pune drojdia uscată în lapte și lasă amestecul vreme de 30 de minute, într-un loc călduros. După 30 min. adaugă iaurtul, gălbenușul de ou și mierea, omogenizându-le. Aplică mixul pe părul uscat și acoperă-l cu o folie, pentru a te asigura că se păstrează temperatura optima necesară drojdiei pentru a acționa. Asteaptă o oră și apoi spală-te pe cap, folosind produsele obișnuite. Folosește această mască o dată pe săptămână, iar părul tău va deveni strălucitor și sănătos .

drojdia_1

Mască din drojdie de bere pentru ten uscat: o linguriţă de drojdie de bere în amestec cu o linguriţă de miere. Timp de acţiune 15-20 de minute. Se spală apoi cu apă caldă.

Măşti pentu ten acneic şi gras: două linguriţe de miere, două linguriţe de ulei de măsline şi două linguriţe de drojdie de bere; timp de acţiune 10-15 minute. Se spală apoi cu apă caldă.

Mască pentru ten pătatSe amestecă 10 g drojdie de bere cu o lingură tărâţe de grâu şi puţină zeamă de lămâie;  timp de acțiune 15 minute. Se spală apoi cu apă caldă.

Mască din drojdie de bere pentru ten iritat şi acneic, cu efect de curăţare şi antirid: se fărâmiţează un pachet de drojdie în lapte călduţ; timp de acţiune 15-20 de minute. Se spală apoi cu apă rece.