[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Duminica Floriilor la școala românească din Atena

Cea mai activă asociație românească din Atena, și credem că din toată Grecia, a ținut-o numai în evenimente în ultimile zile. De la cursuri, participări la manifestări cu alte naționalități, la cele dedicate Paștelui, duminică, 9 aprilie, Școala de Limbă, Cultură și Civilizație „Dacia” a omonimei asociaţii a sărbătorit Ziua Floriilor. 

Astăzi, în Duminica Floriilor, o parte dintre elevii Școlii de Limba Română, Cultură și Civilizație care-și desfășoară cursurile în cadrul Asociației Interculturale Româno-Elene “Dacia“, a participat la cea de-a doua activitate dedicată Sărbătorilor Pascale.

Activitatea de astăzi  face parte din seria de activități duminicale care se desfășoară în cadrul disciplinei Arte Vizuale și Abilități Practice.

Înainte de începerea orelor, elevii participanți însoțiți de cadrele didactice au mers la biserică, au aprins lumânări și au luat frunze de dafin. A fost o zi specială în care copiii au realizat felicitări pentru cei dragi, au ajutat la confecționarea cadourilor “hand made” pentru colaboratorii Asociației, iar profesorii au prezentat semnificația zilei de Florii și a Intrării lui Hristos în Ierusalim.

Mulțumim celor prezenți la activitățile destinate Sărbătorilor Pascale și dorim tuturor membrilor, prietenilor, colaboratorilor Asociației, Paște Fericit și Binecuvântat!

mai multe pe:

Duminica Floriilor sărbătorită la Școala de Limba Română, Cultură și Civilizație DACIA