[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Durere fără margini pentru o badantă româncă din Italia. Și-a găsit fiul de 32 de ani mort în pat

Un român în vârstă de 32 de ani a murit în somn. Victima este Nicolae Razvan Petricoiu din localitatea Trecastelli, provincia Ancona, de mult timp rezident în Italia.

Tânărul lucra pentru o firmă de construcții din Corinaldo și se afla în concediu medical de 3 zile. Nu se simțea foarte bine și a crezut că sunt semne de gripă. Vineri dimineață, 3 noiembrie, mama sa, care lucrează ca badantă pentru o familie din Ripe, nu l-a trezit când a plecat.

Dormea sau cel puțin credea că doarme. Femeia a plecat la muncă și, când s-a întors acasă la prânz, în apartamentul de pe Via Rossini, unde mama și fiul locuiau împreună, și-a dat seama că ceva nu era în regulă. Tânărul era încă în pat, a încercat să-l trezească, să-l scuture, dar nu răspundea. Era deja mort.

Femeia cuprinsă de disperare a sunat imediat la 118. O ambulanță a intervenit imediat la fața locului, dar medicii nu au putut decât să constate decesul. La fața locului s-au prezentat și carabinierii din Treccelli. Aceștia au informat magistratul despre moartea tânărului, care, ca o practică, a dispus autopsia.

Nu au fost găsite semne de violență pe corp. Medicul care a constatat decesul a declarat că a fost vorba despre o moarte naturală, poate un atac de cord.

Pentru a confirma acest lucru se vor face examenele de autopsie, având în vedere vârsta bărbatului. Băiatul a murit în somn. Probabil era deja mort de dimineață, când mama lui a plecat la serviciu.

IL Matino

 

Lasă un răspuns