[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Echipa de fotbal fete a școlii din Pufești vrea să joace în echipament

ECHIPA DE FOTBAL FEMININ A COPIILOR DIN PUFEȘTI, VRANCEA, ARE NEVOIE DE AJUTOR.

În fotografia de copertă sunt micuțele noastre campioane,  echipa de fotbal fete (clasele I-IV) calificată la faza regională a competiției de fotbal ce se va desfășura la Constanța pe 31 martie – 2 aprilie 2017. Echipa va intra în competiție alături de alte 5 din 5 județe și are șansa de a se califica la faza națională!

Participarea la această competiție necesită resurse financiare. Este nevoie de buget pentru deplasare, echipament sportiv (tricouri, treninguri, șorturi, arbitraj), cazare și masă. Parțial, aceste costuri vor fi acoperite din banii școlii și ai părinților. dar parțial. Birocrația și SEAP-ul împiedică achiziționarea unor astfel de lucruri în timp scurt.

Am avut ocazia să cunosc îndeaproape acești copii, această școală și pe dascălii săi și vă asigur că sunt un exemplu de implicare și de educație pentru multe școli din țară. Mereu activi, plini de inițiativă și cu zeci și zeci de activități școlare și extrașcolare, ei au demonstrat și demonstrează că cine vrea cu adevărat, poate.

Haideți să dăm o mână de ajutor acestor copii! Puțin sau mult, cine vrea ne poate contacta pe adresa redactia@emigrantul.it sau direct pe pagina Școala Gimnazială Pufești.

Cristi Merchea