[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Elena Gheorghe la clubul ”Faraon” din (Roma)

Seară de foc la clubul Faraon din Fiumicino (Roma)

elena gheUnul din cele mai frecventate locuri de distracție românești a fost luat cu asalt sâmbătă seara de sute de tineri pentru a o vedea și asculta pe Elena Gheorghe. Tineret din toate împrejurimile Capitalei Italiei și nu numai, printre fani numărându-se si persoane care au venit din România.

Măsuri de securitate rigide  asigurate de profesioniști carde  ne dezvaluie ca intotdeauna siguranta clientilor lor a fost si va fi importanta pentru directiune. Aglomerație  mare de la ora 22, deja locurile în parcare și pe străzile dimprejurul localului fiind de negăsit.

Gazdele noastre,Bogdan și laur,  doi români adevărați își arată ospitalitatea de la început și până la sfârșitul programului. Localul e unul deosebit, bine gândit, care dispune si de un separe privat pentru VIP-uri si pentru persoane care doresc putina intimitate.

Elena e pentru prima dată la Roma și e fericită de primirea făcută. Ne dezvăluie date despre o posibila coolaborare cu o casa de discuri din italia pe viitor. Ne răspunde întrebărilor comode cu amabilitate și cu mai puțină curtoazie celor incomode. In legatura cu acuzatiile care ii se aduc, ca ar fi copiat melodia ”Ecou”, Elena declara ca aceste acuzatii nu sunt adevarate.  În rest lumea se distrează pe muzica ei, ea face show așa cum știe mai bine. După Roma va pleca la Slatina  și București pentru a concerta. Urcata pe scenă, sala devine incendiară. Metehnele celor care ascultă manele s-au făcut și aici văzute, 50 de euro aruncați pe scenă nesensibilizând-o însă pe Elena să se aplece dupăei. O artistă care-și știe valoarea.

                                                                                                                                                                                        Foto: RadioStranieri  Text: Mădălina Goagă

elena gheorclub faraon3club faraon2

Lasă un răspuns