[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ești român? Ești în Italia? Anunță-i și pe ceailalți!

 În zilele noastre, internetul oferta tuturor o platformă unde să-și vândă produsele și serviciile. Fie că dorești să-ți faci cunoscută prezența online, sau pur și simplu încerci să scapi de canapeaua veche, (sau poate s-o împarți cu sufletul pereche pe care încă nu l-ai găsit), soluția perfectă sunt anunțurile online. (La final concurs, puteți câștiga 100€).

      Anunțul de Italia își propune să aducă laolaltă românii (basarabenii), cu scopul de a le ușura șederea în diaspora. 

      Cum? Foarte simplu! Află chiar de la ei care sunt cele mai bune locuri de muncă, dacă au vreo cameră disponibilă și vor să împartă chiria, dacă vor să-și schimbe mașina, sau dacă se simt singuri… 

      Suntem așadar un portal ce permite adăugarea Gratuită și Rapidă a anunțurilor publicitare personale, din categorii precum Locuri de Muncă, Închirieri, Vânzări Auto, Matrimoniale, precum și multe altele.

       Ne adresăm tuturor românilor care au ajuns prin diverse circumstanțe în țara cafelei bune, a modei avangardiste și a serilor cu pizza, precum și celor de acasă, care își caută curajul să o facă, sau care au nevoie de servicii și de informații de la români aflați acolo. 

Beneficiile membrilor:

  • Înregistrare gratuită și rapidă, fie cu adresa de email, fie direct cu Facebook ( durează mai puțin de un minut să îți faci cont )
  • Publicare gratuită a anunțurilor tale, indiferent cât de multe ai de gând să adaugi (exact, nu te costă absolut nimic să pui la vânzare produsele sau serviciile tale )
  • Promovare gratuită pe multiple site-uri și grupuri Facebook, pentru a asigura vânzarea cât mai rapidă (Echipă Anunțul de Italia lucrează non-stop să se asigure că anunțurile tale au cât mai multă vizibilitate. În plus, ele sunt promovate EXACT către publicul interesat să găsească produsele tale, sau care oferă serviciile căutate de ține)

 

    Așadar, anunțul tăuva fi vizualizat de publicul perfect; români, care vor să cumpere de la români, și cu care vei comunica în Română (cel puțin pană înveți Italiană😏 ) 

      Fă-ți cont Gratuit acum și sigur te ajută un concetățean cu orice problemă ai avea!

Sfaturi practice pentru utilizatori:

  • Alege un titlu potrivit, care să conțină EXACT ce oferi, sau ce cauți. Astfel, vizitatorilor le va fi mai ușor să găsească anunțul tău printre toate celelalte.
  • Alege categoria potrivită. Nimeni nu va căuta un telefon second-hand în categoria de anunțuri cu imobiliare .
  • Adaugă un anunț cu conținut concret, la obiect. Textele lungi și elaborate au tendința de a îndepărta vizitatorii. În mod ideal, conform statisticilor, cel mai bine vând anunțurile de maxim 100 de cuvinte.

PS: Urmăriți-ne pepagina oficială, foarte curând vom lansa un concurs în care vom oferi un premiu de 100€: https://www.facebook.com/anuntul.italiasau aici: https://www.anuntul.it

Cu prietenie,

Echipa Anunțul de Italia

Lasă un răspuns