[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ex general italian, la 90 de ani, escrocat de două „badante” românce

Bologna, Italia.

O „poveste” italo-română de escrocherie cu fundal sexual, începută în 2009, va ajunge în fața judecătorilor pe 27 februarie 2019, potrivit cotidianului ilrestodelcarlino.it 

      Două îngrijitoare românce la domiciliu, care efectuau serviciu în casa unui pensionar italian, un fost general de 90 de ani, sunt acuzate că, în schimbul unor favoruri sexuale au perceput, cu titlu de împrumut, circa 100.000 de euro.

      Veronica B., de 52 anni, a fost recomandată la biserică familiei generalului care, având soția lovită de ictus, a început să aibă nevoie de îngrijiri constante. „Aceasta, încă de la început, n-a fost interesată de îngrijirea mamei – spune una din fiicele bătrânului -, dorind să ajungă în patul tatălui. Tata, cu toate dificultățile vârstei înaintate, este subjugat de frumusețea feminină. E clar că intenția badantei era doar aceea de al stoarce de bani, lucru în care a reușit imediat și foarte bine. Atât de bine încât s-a gândit și la prietena sa Ramona S., 39 ani,  pe care a adus-o în casă. Apoi și alte femei, toate românce.”, povestește femeia. 

       Mai mult, povestește femeia, a fost pus la punct și un furt în casă, cine știe cum însă, fără semne de efracție” de o valoare de 25.000 de euro, denunțat carabinierilor. În 2013 badanta este concediată. Un an mai târziu, în 2014, soția bătrânului decedează.       

Cu toate că  aceasta a fost îndepărtată – povestește femeia pentru ilrestodelcarlino- , românca și prietenele ei au continuat să meargă acasă la bătrân pentru a-i stoarce bani, folosindu-se de dificultățile cognitive și  slăbiciunile sale. Bătrânul are probleme de sănătate, un infarct, dar își prescrie în mod regulat Viagra.
Telenuvela continuă în timp, femeile extorcându-i bani și ajungând la 100.000 până acum

„Nici nu mai știm cui să ne adresăm, continuă fiica. Tatăl nostru e clar că nu e conștient de ceea ce face, dar în același timp este considerat capabil de a voi și înțelege. Am denunțat aceste fapte tuturor organelor competente, dar aceste femei nu se dau bătute, pare imposibil de îndepărtat.”

Pe 27 februarie va începe procesul (în urma denunțului din 2013) dar dat timpul îndelungat  e posibil să se ajungă la prescriere.

foto coperta: Libero Blog

Lasă un răspuns