[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Exluderi din PSD. Vanghelie: ”… nu e partidul muților”

vanghelie

Vanghelie: Nu am văzut în viața mea asemenea execuții, nici la partidul comunist

„Eu am ieșit din sală că mi-a fost greață, nu am văzut în viața mea asemenea execuții, nici la partidul comunist. Băieților ăștia le e frică de un congres adevărat și au vrut să ne dea afară din partid. Nu are nicio importanță, în următoarea perioadă o să vedem și o să vadă băieții ăștia unde îi duce viața”, a declarat Vanghelie, la finalul reuniunii.

Întrebat dacă este vorba despre excludere sau suspendare din partid, Marian Vanghelie a răspuns că „este o chestie foarte amestecată, foarte complicată și foarte penibilă”.

„Nu a fost nimic, a fost o execuție, motivația că am dat declarație, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Șova e în grețuri cu domnul Dragnea. Niște prostii. (…) Acest rezultat a încercat să se aranjeze de o săptămână. Dl Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe domnul Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul dacă noi suntem aici. I-am explicat că partidul ăsta a fost condus și țara asta a fost condusă când PSD-ul avea sute de lideri, (…) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muților. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile și nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu același candidat peste cinci ani și cu Liviu Dragnea director de campanie?”, a afirmat el.

Întrebat cui îi este „frică” de congres, Vanghelie a afirmat: „Celor doi care au pierdut alegerile, Victor Ponta și Liviu Dragnea. Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid că sunt foarte buni”.

Primarul sectorului 5 a mai susținut că, în acest moment, nu mai este interesat de niciun plan cu PSD și nu a exclus posibilitatea să facă un nou partid.

agerpres.ro