[adning id="34187"]
[adning id="33913"]
Rita Dalla Chiesa entra nell'ospedale Sant'Andrea dove è morto il conduttore televisivo Fabrizio Frizzi, Roma, 26 marzo 2018. ANSA

Fabrizio Frizzi – Rita Dalla Chiesa: „O să ne lipsească tuturor”

Nu pot dormi. Dar nu voi scrie nimic, pentru că ar trebui să scriu totul. Și acest tot, în seara asta, prefer să-l păstrez înăuntrul meu.” Cu această scurtă frază pe Facebook, Rita Dalla Chiesa și-a exprimat durerea pentru moartea fostului său soț, Fabrizio Frizzi, care a avut loc duminică noapte, la spitalul Sant’Andrea din Roma, în urma unei hemoragii cerebrale.

El, un bărbat distins, ea, o doamnă a televiziunii. Fabrizio Frizzi și Rita Dalla Chiesa au format un cuplu: „adevărul este că am rămas întotdeauna în relații bune, bazate pe respect și prietenie”.

Foto din arhivă – 1998/ Ansa

Fabrizio Frizzi și Rita dalla Chiesa au fost căsătoriți între 1992 și 1998 și s-au reîntors în 2015, dar numai la televizor pentru a realiza împreună emisiunea „La posta del cuore” pe RaiUno. La sfârșitul căsniciei lor, cei doi și-au refăcut viețile. Frizzi s-a căsătorit în 2014 cu jurnalista Sky Tg24, Carlotta Mantovan, mama fiicei sale.

Rita Dalla Chiesa a mers la spitalul Sant’Andrea din Roma, după ce a flat vestea despre moartea fostului soț. „Un mare om, dar mai presus de toate o persoană loială și bună. O să ne lipsească tuturor”, a răspuns Rita jurnaliștilor care o așteptau luni, 26 martie, la ieșirea din spital.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al prezentatorului se află la studiourile Rai de pe strada Mazzini, Roma. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 28 martie, în Piazza del Popolo.

Sursa: Ansa

Lasă un răspuns