[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Facebook vine cu noi schimbări în 2019

Noi schimbări pe Grupurile de Facebook au fost anunțate la evenimentul numit Communities Summit, ce a avut loc recent în Menlo Park, scriu cei de la socialmediaromania.ro

      Facebook a anunțat faptul că în curând va permite Paginilor Facebook să participe la Grupuri. Compania a mai anunțat şi noi posibilități de gestionare a postărilor noi şi a comentariilor pentru administratorii Grupurilor.

       Paginile vor avea mai mult acces la Grupuri. În săptămânile ce urmează, conturile Paginilor de Facebook se vor putea înscrie la Pagini de Grup – lucru pe care unii administratori de pagini nu îl puteau face înainte. Peloton, al cărui Grup Facebook obține cea mai mare interacțiune cu utilizatorii, a primit acces mai devreme la această opțiune şi spune că acest lucru a contribuit la creşterea numărului de interacțiuni.

“Peloton creează Pagini pentru fiecare din instructori, astfel încât aceştia să poată împărtăşi conținutul pe Grupurile Peloton care au cea mai mare interacțiune. Acest lucru le permite să acceseze o cumunitate mai mare de utilizatori, construindu-şi astfel brand-ul”, spune Jayvee Nava, vicepreşedintele comunității Peloton.

   Posibilitatea Paginilor de a primi acces direct la interacţiunea cu Grupurile ține de inițiativa Facebook de a apropia brand-urile şi agențiile de publicitate de experiența Grupurilor. În 2017, Facebook a început să ofere Paginilor posibilitatea de a crea Grupuri conectate la Paginile lor. Anul trecut, a oferit unui număr mic de Grupuri acces la Facebook Pixel, ajutând astfel companile să monitorizeze conţinutul unui Grup şi impactul acestuia asupra traficului şi conversiilor.

Administratorii de Grupuri primesc mai mult control. Facebook lansează şi noi instrumente de….

Mai multe pe: socialmediaromania.ro

Lasă un răspuns