[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Fals preot român arestat la Roma

 preot_spateCe mai inventează românii ca să facă bani?

 

C.A., un bărbat de 57 de ani, român, a fost arestat vineri cu acuza de înşelătorie şi substituire de persoană, exercitarea în mod abuziv a unei profesii, usurpare titlului şi fals în declaraţii, relatează „Il Messaggero”. Câţiva români au denunţat falsul preot care se, rezident în zona Laurentina din Capitala Italiei, se travestise în preot şi, cu o cruce mare la gât, o agendă şi un “diplomat” cereşea ajutoare pentru copiii handicapaţi.

Bărbatul a fost arestat chiar lângă Consulatul Român de la Roma, din via Serafico, unde, urmărit de poliţiştii în civil, a fost depistat în timp ce, arătând anumite fotografii unei doamne aflată într-o maşină, a primit cinci euro pentru care a “eliberat” o “iconiţă”. Pe agendă românul îşi trecuse diferite nume de persoane care contribuiseră cu ajutoare pentru aşa-zişii “orfani” sau “handicapaţi”.

„Preotul” avea şi o legitimaţie falsă „eliberată” de Episcopia Bucureştiului cu care câştiga încrederea celor slabi de inimă şi dornici să doneze oricui pe stradă ceva.

Poliţiştii de la comisariatul din zona Tor Carbone (Roma) i-au făcut dosar penal.