[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Federatia Organizatiilor Romanesti din Italia – raport de activitate 2018

Departamentului Programe si Proiecte al FORI, Federatia Organizatiilor Romanesti din ItaliGheorghe Cristescu Responsabilul de departament si Presedintele Centrului Roman pentru Integrare si Traditii Italia in anul 2018 a depus la MPRP 16 cereri de finantare pentru 7 asociatii membre FORI din cele 16 solicitari 6 proiecte au primit finantare.


Multumesc echipelor din. asociatiile care s-au implicat in redactarea si implementarea proiectelor:FORI, CRIT.IT, Il Fiore della Vita,, Asociatia Parintilor Romani din Italia, Asociatia Vocea Romanilor Vastesi, Il Mondo Blu, Asociatia Decebal, Asociatia Ziua Unirii, Parohia Fonte Nuova si altele.

Tot in 2018 FORI – Departamentul Programe si Proiecte a asigurat asistenta pentru infiintarea a doua asociatii romanesti si una italo-romana la Nettuno, Foligno si Collevecchio,

Multumiri tuturor, mult succes pentru a realiza obiectivele asociatiilor in folosul comunitatii romanesti din Italia si societatii civile in general,la dispozitia dumneavoastra Cristescu.

Comunicat FORI

Lasă un răspuns