[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Femeie româncă amenință că se aruncă de la etajul al treilea al primăriei din Agliana

Femeia a amenințat că se aruncă de la etajul al treilea al primăriei Agliana, provincia Pistoia, Toscana. Ea a fost transportată la camera de urgență din Pistoia, după ce și-a pierdut calmul în birourile serviciilor sociale ale primăriei orașului.

Protagonista episodului – care a avut loc vineri dimineață, 27 aprilie, în jurul orei 11:00, o româncă în vârstă de 50 de ani, care a venit la primărie în căutarea unei soluții pentru situația sa în ceea ce privește locuința.

Confruntându-se cu imposibilitatea de a gasi rapid răspunsul, inclusiv lipsa unui document necesar pentru succesul practicii, femeia a fost cuprinsă de anxietate și a intrat într-o stare puternică de agitație, mergând atât de departe încât s-a aplecat în afara ferestrei din camera în care se afla, la etajul al treilea al clădirii, amenințând că se va arunca în gol în fața celor prezenți.

În acel moment, românca a fost oprită de funcționarul cu care vorbea și de alte persoane prezente și imediat încredințată ofițerilor de poliție  (Unitatea de poliție se află la parterul clădirii).

Între timp, a ajuns la fața locului și personalul sanitar 118 Misericordia di Agliana. După ce a fost pusă în siguranță și liniștită, fără alte consecințe pentru ea și pentru cei prezenți, femeia a fost însoțită într-o ambulanță la camera de urgență a San Jacopo, unde a fost ținută sub observație.

Minaccia di buttarsi dal terzo piano del palazzo comunale

 

Lasă un răspuns