[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Fenomen global – cartea unui autor român dorită de zeci de edituri din întreaga lume

Eugen Ovidiu Chirovici, un român de 51 de ani stabilit în Marea Britanie a scris prima carte care ar putea deveni un fenomen global. Cartea “The Book of Mirrors” a fost deja luată de edituri din 23 de ţări, de la unele dintre ele primind chiar şi cereri de la 11 edituri, scrie The Guardian.

După numai 3 ani după plecarea din ţară, Eugen Chirovici, a lansat un roman poliţist plin de suspans, având în centru o poveste impresionantă care va apărea pe rafturile librăriilor abia în 2017.

„Nu sunt sigur că realizez ceea ce se întâmplă. Mă copleşeşte şi este ceva neaşteptat”, spune românul.

PUBLICITATE CREDITE EXTRABANCA

Autorul, care se semnează EO Chirovici, a semnat un contract cu prima agenţie britanică la care a încercat, Peters Fraser and Dunlop (PFD), după ce a fost refuzat de 6 agenţii americane. „Nu mi-au explicat de ce”, spune Chirovici.

„Este un roman incredibil, foarte sofisticat. Nu ţi-ai da seama că a fost scris de cineva a carui limbă nativă nu este engleza”, a spus Rachel Mills de la PFD, despre cartea “The Book of Mirrors”.

Citește mai mult: http://www.zf.ro/business-international/un-autor-roman-are-sansa-istorica-sa-aiba-un-roman-best-seller-international-la-numai-cateva-ore-dupa-ce-primul-exemplar-a-fost-trimis-zeci-de-edituri-din-intreaga-lume-se-bateau-pentru-el-14829037