[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Festivalul Internațional Propatria – tinere talente românești, a VII-a ediție, Roma, 12-21 octombrie 2017

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL PROPATRIA – Tinere Talente Românești isi redeschide porțile pentru a șaptea oară, în perioada 12-21 octombrie cu un program bogat de evenimente cu intrare gratuită care se vor desfășura la Roma în locații de prestigiu.

Evenimentul, organizat şi promovat de către Asociația culturală româno-italiană Propatria cu susținerea Ministerului Pentru Românii de Pretutindeni în colaborare cu Ambasada României în Italia și “Accademia di Romania” la Roma, are un rol recunoscut în promovarea culturii românești în Italia devenind de-a lungul anilor, un important instrument de comunicare și de integrare interculturală. Inițiativa a fost patronată și anul acesta, de către Ambasada României în Italia, Camera Deputaților și Senatul Republicii Italiane, Consiliul Regional Lazio și Conservatorul de Muzică Santa Cecilia.
Şi această a șaptea ediție, își dorește să urmeze aceeași direcție de promovare a imaginii României peste hotare și de evidențiere a tinerelor talente din cultura română. Alături de parteneri prestigioși care ne-au fost alături la fiecare ediție, dorim să aducem în atenția publicului larg, excelența pe care o fac tinerii români. Scopul nostru principal este de a consolida sentimentul identității culturale naționale a tuturor românilor, indiferent de locul în care se află, îmbunătățind și sporind prestigiul României prin cultură.