[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Fiul lui Gigi D’Alessio a bătut o menajera româncă pentru că nu făcea clătite

Claudio d’Alessio, fiul celebrului cântăreţ italian Gigi d’Alessio, a fost trimis în judecată de procurorii din Roma în baza unui denunţ făcut de o româncă în vârstă de 51 de ani, care a lucrat ca menajeră în casa tânărului, cu patru ani în urmă.

Faptele datează din 2014, când conaționala noastră lucra ca menajeră în apartamentul acestuia din cartierul Parioli, unde Claudio D’Alessio a locuit împreună cu partenera sa de atunci, Nicole Minetti.

Femeia s-a constituit parte civilă și a declarat că a fost trezită în noaptea de 5 iulie, în jur de miezul nopţii iar Minetti, pe atunci gravidă, a avut poftă de clătite. Românca a refuzat și de acolo nu a mai fost decât un pas până la insulte și lovituri.  Aceasta a fost internată la spitalul San Filippo Neri cu mai multe vânătăi. Mai mult, susține că a fost plătită la negru, fără niciun contract de muncă.

Versiunea bărbatului este alta: El spune că a trezit-o pe menajeră ca să o roage să le facă clătite, iar aceasta, nervoasă că i s-a stricat somnul, i-a atacat. A vrut chiar să îi lovească cu un scaun dar d’Alessio a prins-o de mână la timp. Femeia şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit, spune italianul, iar apoi a plecat din casă şi a inventat că ar fi fost bătută, scrie Tiscali.it.

D’Alessio mai spune că menajera obişnuia să-i răspundă nepoliticos iubitei lui, spunându-i că nu e angajata ei. „Merg la sală şi am 1,90, credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri”, a declarat el pentru Il Messaggero.

Judecătorii vor decide acum cine are dreptate.

 

 

Lasă un răspuns