[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Forza Pufești! – copiii din această școală au nevoie de o bază sportivă

 

15 mii euro este premiul cel mare oferit de compania Premium Porc la cea de a V-a ediție a „Bursei Proiectelor Școlare”, desfășurată sub egida „Fii #premium, inovează pentru viitor!”.

Un premiu care va ajuta pe cei mici și profesorii lor să realizeze un mic vis în domeniile IT, sportiv sau al inovațiilor.

Detalii despre concurs pe pagina companiei Premium Pork.

Dat fiind faptul că echipa ziarului nostru a urmărit îndeaproape activitatea și evoluția Școlii Gimnaziale din Pufești, nenumăratele sale activități, inițiative și rezultate obținute, am hotărât să susținem candidatura acesteia la premiul cel mare. Am văzut într-o școală de țară copii și prfesori cun nici înmarile orașe nu există: inimpși, dornici să facă mereu ceva, activități extrașcolare aproape săptămânal în care copiii au văzut și cunoscut lucruri, oameni, locuri cum mulți nu au văzut în viața lor.
Aceasta datorită unui director și unei echipe profesorale aproape fără egal în județul Vrancea.

Copii talentați la fotbal, la volei (echipa a participat la mai multe concursuri regionale și naționale) aleargă în curtea școlii făcând performanță. Merită acești copii o bază sportivă adecvată?

Merită din plin. Haideți să-i susținem, oriunde ne-am afla, dând un vot sau punând un cmentariu pe pagina concursului de la Premium Pork

Citiți pe temă și:

  1. http://www.emigrantul.it/echipa-de-fotbal-fete-a-scolii-din-pufesti-vrea-sa-joace-in-echipament/
  2. http://www.emigrantul.it/sicilia-in-imagini-la-o-scoala-din-pufesti-vrancea/
  3. http://www.emigrantul.it/de-ziua-nationala-a-romaniei-copiii-unei-scoli-din-vrancea-au-oferit-conducatorilor-auto-fasole-cu-ciolan/

 

Lasă un răspuns