[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Fostul ministru care avea grijă de românii de pretutindeni, Cristian David, s-a pocăit

Botez Cristian David la Biserica INternațională Harul din București (19.04.2015)

Vă mai aduceți aminte de fostul ministru al românilor de pretutindeni, Cristian David, abonat la concertele de la Roma? Ei bine, arestarea și anchetarea l-au apropiat mai mult de Dumnezeu: duminică, 19 aprilie, ministrului șpăgar i-au fost iertate o serie de păcate pocăindu-se. Acesta a fost primit în rândurile Bisericii Internaționale Harul din București.

La această biserică, unde slujește ca pastor Ioan Ceuță, a avut loc botezul ,,nou testamental” al lui Cristian David, fost ministru de interne și ministru al românilor de pretutindeni în Guvernul României, relatează istorieevanghelica.ro

Dacă unii miniștri scriu cărți, și nu orice fel, Cristian David a ales calea Domnului, probabil mai ușoară, mai directă și mai sigură.

https://www.youtube.com/watch?v=iUBY-X0p–o

Cristian David (născut Cristian Troacă, la 26 decembrie 1967, București) este un om politic român, senator de Vasluiîn legislaturile 2004-2008 și 2008-2012, și care a îndeplinit funcția de ministru delegat pentru controlul implementării programelor cu finanțare internațională și urmărirea aplicării aquis-ului comunitar (2004-2007) și ulterior pe cea deministru al Internelor și Reformei Administrative, din data de 5 aprilie 2007, ca urmare a restructurării guvernamentale acabinetului Tăriceanu.

,,Decizia sa a fost mărturisită public în apa botezului” mai spune autorul articolului. Aceasta a durat mai puțin ca la DNA, doar 45 de minute.

 

 

Pe aceeași temă mai puteți citi:

http://www.emigrantul.it/arestat-ministrul-pentru-romanii-de-pretutindeni-cristian-david/

http://www.emigrantul.it/?s=cristian+david