[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Fotbal feminin: Sabina Radu apără onoarea echipei SS Lazio

fotbal 6

Derby Roma-Lazio s-a terminat numai cu 2-0 în favoarea echipei G.S. Roma datorită portarului român de la Lazio, Sabina Radu

Partidă de fotbal feminin astăzi, 22 februarie, la baza sportivă ”Superga” din Ciampino (Roma) unde s-au întâlnit două echipe lider ale campionatului: S.S. Lazio și G.S. Roma. Meciul face parte din divizia B, grupa D și s-a terminat cu victoria fetelor de la Roma (2-0) care, pe majoritatea timpului partidei au făcut presing și au avut un joc mai bun, mai compact, lucru nereușit de cele de la Lazio care au jucat prea dezorganizat și fără un vârf de atac care să reușească să marcheze.

fotbal 4

cartonas rosu
Cartonaș roșu pentru două jucătoare din ambele echipe

Situația tensionată din cea de a doua repriză a degenerat într-un incident care a făcut pe arbitru să elimine două dintre jucătoare, partida continuând în 10 jucătoare în ambele echipe.

sabina radu
Portarul SS Lazio, Sabina radu

În tribune s-a aflat și o mică galerie românescă dat fiind faptul că portarul de la Lazio, Sabina Radu, este româncă. Suporterii au susținut-o pe Sabina  pe tot parcursul meciului. Deși a primit două goluri, Sabina a avut o bună prestație, scorul final trebuind să fie cu mult mai dezastrus fără contribuția netă a româncei care a reușit să apere cel puțin în patru situații deosebite create în fața porții sale. Pe tot parcursul meciului, atât galeria românească – iubitori ai fotbalului de la misiunea diplomatică de la Roma, jurnaliști, oameni de afaceri români- dar și cea italiană au scandat numele ”Radu”, vădit iubită de toți cei prezenți .

galerie
O parte din galeria românească

În urma rezultatului de astăzi, SS LAzio se situează pe locul al 5-lea cu 33 de puncte, în urma echipelor Acese 52, GS Roma 45, Chieti 40 și Ludos 35.

Într-un scurt interviu acordat în exclusivitate ziarului Emigrantul, Sabina ne-a declarat: ”E prima oară când am suporteri români și sunt foarte fericită pentru că mi-au dat putere să joc mai bine”.

C.M.

fotbal suporter Simona
Una dintre fanii Sabinei care i-a strigat numele pe tot parcursul meciului

fotbal 2