[adning id="34187"]
[adning id="33913"]
50563271 - football training for children

FRF – Acțiune de selecție în Toscana pentru juniorii români din străinătate

Departamentul de Scouting al Federației Române de Fotbal organizează o nouă acțiune de selecție destinată juniorilor români din străinătate, care va avea loc în Capezzano Pianore, provincia Lucca, regiunea Toscana, în Italia, în perioada 25 – 27 august 2017, la baza clubului CGC Capezzano Pianore 1959 A.S.D., în Via Le Pianore.

Acțiunea de selecție pentru echipele naționale de juniori este a zecea de acest gen organizată pe parcursul ultimilor doi ani și jumătate de Departamentul de Scouting al FRF.

Noutatea acestei acțiuni constă în faptul că toți copiii care vor participa vor fi testați pe trei planuri: antrenament, joc și teste fizice. Delegația României va fi cazată pe durata acestei acțiuni de selecție la Hotel Caesar, din localitatea Lido di Camaiore.

Programul acțiunii de selecție

– Vineri, 25 august – antrenament (17:00)
– Sâmbătă, 26 august – două jocuri (10:30 și 17:00)
– Duminică, 27 august – teste fizice (10:30)

La selecție se pot înscrie jucători născuți în anii: 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 și 2005. Toți cei care vor să participe la acțiunea de selecție pentru echipele naționale de juniori trebuie să se înscrie trimițând un e-mail la Departamentul de Scouting al FRF, la adresa ion.geolgau@frf.ro.

Mail-ul trebuie să conțină, pentru fiecare junior care dorește să se înscrie, următoarele informații: numele și prenumele, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).

Jucătorii au obligația de a se prezenta la trialul din Italia cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate și cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la acțiunea de selecție a FRF. Totodată, jucătorii trebuie să prezinte și o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă.