[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Fura recipiente cu înghețată pentru a le vinde: denunțat un angajat român de la o gelaterie din zona Prati, Roma

Deja în decembrie, proprietarul unui bar istoric – o gelaterie situată în zona Prati – a început să aibă îndoieli serioase cu privire la loialitatea unui angajat. A remarcat că, în mod repetat, lipseau cantități importante din producția proprie de înghețată.

În această situație, în cele din urmă s-a decis contactarea polițiștilor de la Comisariatul Prati, conduși de Domenico Condello, care a început imediat să efectueze investigațiile.

Urmărind curierul în timp ce facea livrări la bordul furgonetei companiei, l-au văzut intrând într-un centru comercial și apoi a ajuns la un magazin de înghețată.

Aici, primind un plic de la un bărbat, el a început să numere banii. La acel moment, polițiștii au intervenit, găsind în spatele magazinului 11 recipiente de înghețată, tocmai livrate.

Investigațiile ulterioare au arătat că angajatul român în vârstă de 45 de ani, pe lângă cele 76 de vase cu înghețată furnizate în mod regulat, a furat încă 11 din congelator. Recipientele cu înghețată au fost returnate proprietarului gelateriei din Prati.

La sfârșitul activității, românul a fost denunțat, dar  și proprietarul magazinului căruia i s-a furnizat ilicit înghețata, informează Il Messaggero.

Lasă un răspuns