[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Furau din apartamente chiar și animale de companie. Români arestați

19 septembrie 2017

Poliția din Ragusa a prins o bandă de hoți români care dădea spargeri în apartamente.

De la Modica la Vittoria, furau tot, inclusiv jucării pentru copii. Călin Vasile, numit „Romica”, 39 de ani, și Ioan Botezatu, numit „Moldo”, 29 de ani, amândoi rezidenți în Vittoria, au fost arestați. Denunțate alte trei persoane: C.C. româncă de 32 de ani, R.T româncă de 20 de ani și S.F. român de 32 de ani.

Ancheta s-a declanșat după ce românii fuseseră văzuți în zonele prădate de pe teritoriul localității Modica.
Echipa mobilă, împreună cu comisariatele,  au efectuat o percheziție în casele românilor (după interceptări telefonice) la domiciliul lui Călin Vasile, rezident în localitatea Vittoria, au găsit și confiscat 30.000 de euro.
În urma descinderilor, în casa lui Ioan Botezatu s-au găsit 15.000 de euro, conform publicației LaSicilia.

Au existat 37 de victime constatate de anchetatori. Un număr impresionant de furturi, conform Poliției de Stat. Cei doi români români furau tot ce găseau. Chiar și jucării, care au fost găsite în timpul perchezițiilor. În plus față de jucării au furat animale de companie, de orice fel, unele rare, precum și obiecte de aur, televizoare, calculatoare, telefoane, tot felul de ustensile de uz casnic, unelte de lucru, haine și tot ceea ce este de obicei într-o casă.

 Cei doi români au fost arestați, în timp ce ceilalți trei sunt cercetați în stare de libertate.

http://www.lasicilia.it/news/ragusa/108641/svaligiavano-appartamenti-nel-ragusano-2-rumeni-fermati-e-3-denunciati.html#.WcNagFnIE0E.facebook