[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Gălățean tâlhărit la Mamaia de doi turiști italieni

Până în prezent, 65.000 de turiști își petrec minivacanța de 1 Mai pe Litoralul românesc. Cei mai mulți sunt în Mamaia și Vama Veche.

Doi turiști, cetăţeni italieni, au fost reţinuţi sâmbătă, 28 aprilie, de poliţiştii constănţeni, după ce au încercat să tâlhărească un bărbat, la Mamaia, la festivalul Sunwaves, cel mai mare festival de muzică electronică din Europa. Cei doi tâlhari, în vârstă de 23 de ani şi respectiv 24 de ani, au smuls un lanţ de aur de la gâtul unui tânăr, de 29 de ani, din municipiul Galaţi.

„Persoana vătămată l-a imobilizat pe unul dintre tinerii în cauză, până la sosirea unui echipaj din cadrul dispozitivului de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, constituit de Poliţia Mamaia, format din trei angajaţi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa i-au reţinut pe tinerii în cauză, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca duminică aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri de arestare preventivă„, se arată într-un comunicat IPJ citat de Agerpres.

Lasă un răspuns