[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Gata și cu ministrul Românilor de Pretutindeni. Va fi lăsat la vatră

Așa cum am văzut după ședința CEx a PSD, guvernul Dăncilă va suferi o modificare. Ca să nu formeze un al treilea guvern în doi ani, baronul-baronilor, mr. Dragnea, a hotărât o remaniere. Oficial, prim-ministru Viorica Dăncilă va fi cea care va opera, în realitate Dragnea fiind cel care va decide în funcție de simpatiile și antipatiile create odată cu puciul din interiorul organizației.

Astfel, pe lista celor care vor pleca, potrivit unui comunicat Digi24, se află ministrul Transporturilor, Lucian Șova, căruia preşedintele PSD îi reproşează că şantierele autostrăzilor avansează cu frâna de mână trasă, plus ministrul Sportului, Ioana Bran, dar și cel de la Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Și mandatul Nataliei Intotero n-a durat nici cât o sarcină, adică nouă luni. Înscăunată la 29 ianuarie 2018, ministra reușit, în mandatul scurt, cam cât au reușit și ceilalți anteriori: câteva vizite afară, câteva proiecte aprobate (mai mult sau mai puțin cui trebuie și merită)… ce putea să facă mai mult? 

Va avea în palmares o funcție de ministru, că tot e la modă în țara unde oricine poate avea acea funcție, mai puțin cei merituoși. Politica, bat-o vina. 

Cristi Merchea

 

Lasă un răspuns