[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Genzano di Roma – Un român și-a înjunghiat fratele, apoi a agresat carabinierii

S-a întâmplat  joi seara, 1 martie, în Via Giuseppe Garibaldi din Genzano, Roma. Apelul telefonic a semnalat prezența unui om înjunghiat în stradă. Când ofițerii de poliție de la secția de poliție din Genzano și Albano au sosit la fața locului, au recunoscut la bărbatul rănit, un cetățean român aflat în prezent în arest la domiciliu.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că fratele său l-a înjunghiat în spate, cu un cuțit de bucătărie. La fața locului a intervenit ambulanța 118. Persoana rănită a fost transportată la spital în cod roșu. Lovitura i-a perforat un plămân, dar a fost supus unei intervenții chirurgicale și este în prezent internat în spital.

În acel moment, polițiștii au intrat în casă și l-au găsit pe agresor.

Individul, cu inițialele numelui T.M.C., în vârstă de 28 de ani, cunoscut cu diverse antecedente și într-o stare evidentă de ebrietate a început să atace agenții lovindu-i și opunându-se arestării.

Imobilizat, el a fost escortat la birourile de poliție unde a continuat să amenințe și să atace ofițerii de poliție. Unul dintre agenți a raportat o leziune la genunchi. La sfârșitul investigațiilor, T.M.C. a fost arestat pentru tentativă de ucidere și rănire, violență și rezistență față de publicul oficial.

affaritaliani.it

Lasă un răspuns