[adning id="34187"]
[adning id="33913"]
Andrei Gabriel Bogdan, îngerul care mai trăieşte

Gest extraordinar! Familia tânărului împuşcat la Latina a donat organele acestuia

Andrei Gabriel Bogdan, tânărul român împuşcat zilele trecute la Latina, continuă să trăiască chiar dacă a murit.

Astăzi, 28 decembrie, a fost făcută autopsia celor doi decedaţi, mamă şi fiu,  pentru a se putea elibera certificatele şi actele repatrierii şi închiderea anchetei. Reamintim că Andrei Gabriel Bogdan cât şi mama sa, Elena Tudosă au murit în dimineaţa zilei de 21 decembrie fiind împuşcaţi în locuinţa lor din Latina.

Ceea ce este mult mai important este gestul pe care l-au făcut familialii victimelor. Atât tatăl lui Andrei cât şi fratele rămas în viaţă, Radu,  şi-au dat consimţământul pentru donarea organelor copilului şi fratelui lor. Corneea, rinichii, ficatul şi inima au fost deja prelevate iar astăzi a fost deja efectuat un transplant. Medicul primar Giorgio Stabile, de la spitalul Santa Maria Goretti, unul dintre puţinele locuri din regiunea Lazio unde au loc transplanturi de ficat şi rinichi, a ieşit cu lacrimi în ochi să le dea vestea familialilor.

Un gest, dincolo de nenorocirea suferită, care arată până unde poate duce omenia, la unii fără limite. Oameni cu adevărat de pus în manuale, oameni care arată că nimic nu este mai presus decât viaţa, oameni care sunt exemplu pentru cei din jurul lor. Oameni care au făcut acest gest fără să ceară nimic, cu toate că nevoile din aceste momente sunt foarte mari.

Apelul pe care l-am făcut nu ştim încă ce roade a dat. ONG „Un mondo sereno” de la Latina, cel care se ocupă  din primele clipe ale nenorocirii de această familie, a făcut un apel la care unii au strâmbat din nas şi au făcut critici.

Familia aceasta simplă şi greu încercată are nevoie într-adevăr de ajutor!

O spunem noi, sus şi tare, pentru că ei nu au nici curajul, nici firea şi nici puterea de a cere.

Ajutaţi această familie pentru a putea să ducă pe cei dragi acasă!

Orice gest, cât de mic, poate fi de folos. Mai ales acum, când fiecare dintre noi cheltuim pe nimicuri şi cadouri de multe ori inutile.

Să rupem ceva şi să dăm acestor oameni pentru care viitorul s-a oprit aici!

ONG Un Mondo Sereno
Iban  IT07E0200814715000102984452
Pentru donatii internationale Agentia BIC UNCRITM 1768
IT07E0200814715000102984452

Va multumim si va uram sarbatori fericite!
Vicepresedinte, Alina Cărăbuş

Info: 320.2836501 Daniel,  340,9617209 Alina