[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Giuseppe Pensabene, membru N’drangheta: „Nu sunt mafiot, sunt doar un băiat bun. Au greşit, e o greşeală, toată România mă cunoaşte, sunt bun”

Acțiune de proporții a procurorilor DIICOT, miercuri dimineaţă, 28 martie. S-au efectuat 15 percheziţii domiciliare în Capitală şi în şapte judeţe pentru destructurarea unei grupări specializate în clonarea datelor bancare. 20 de percheziţii au fost făcute şi în Italia, cele mai multe la Milano şi în zona Calabria.

Gruparea a furat peste 1 milion de euro de la clienţii unor bănci din Italia și este controlată de un membru important al N’drangheta, mafia calabreză, dar şi de 3 români.

Şeful suprem, Giuseppe Pensabene, trăia în România de cel puțin 4 ani sub identitate falsă. Poliţiştii l-au ridicat dimineaţă şi l-au acuzat că a pus bazele unei reţele de infractori cibernetici care ar fi prădat cel puţin 200 de clienţi ai unor bănci din Italia şi nu numai.

„Nu sunt mafiot, sunt doar un băiat bun. Au greşit, e o greşeală, toată România mă cunoaşte, sunt bun”, a spus Giuseppe Pensabene când a fost arestat.

Video: ȘtirileProTv

 

Lasă un răspuns