[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Grav accident la Nădlac în această dimineață. Trei morți şi 29 de răniţi.

Un autocar care se întorcea din Spania s-a ciocnit frontal, în această dimineață, la orele 3,30, cu un alto autocar care circula pe ruta Târgu Secuiesc cu destinaţia Ungaria. Trei oameni și-au pierdut viața și alți 29 sunt grav răniți.

 

accident nadlacNădlac. „La locul accidentului au fost mobilizate 11 ambulanțe, patru echipaje SMURD și șapte echipaje ale serviciului județean de ambulanță. Au primit îngrijiri 36 de oameni cu răni grave sau mai puțin grave. La această oră sunt trei morți, doi pacienți în stare critică, restul fiind stabili. La Unitatea de Primiri Urgențe Arad avem în acest moment 21 de victime, dintre care două în stare critică și 19 stabile. Din cei stabili, patru sunt copii”, a declarat Monica Puticiu, coordonator SMURD Arad.

Martorii au povestit că accidentul a avut loc la ora 3.30, în condiţii de vreme rea, pe ploaie, într-o curbă de 90 de grade. Autocarul care venea din Spania a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de autobuzul care făcea cursa Târgu Secuiesc – Budapesta.

Pasagerii spun că e greu de apreciat viteza maşinilor. Cei din autocarul care venea din Spania au spus, totuşi, că acesta circula cu 80-90 de kilometri la oră.

În ambele autocare se aflau aproximativ o sută de pasageri. Până la sosirea altor autocare cu care să-şi continue drumul, aceştia au fost duşi la sediul Căminului Cultural din Nădlac, unde au primit cazare, mâncare şi apă.

sursa: digi24.ro

accident nadlac 2