[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

HAINE ILUMINATE CU LEDURI

Rochii care au incluse elemente iluminate cu ledurihaaaaaaaine1

Noile rochii create de casa de modă Jorge&Esther includ, pentru prima oară, trei rochii care au incluse elemente iluminate cu leduri.Ei bine, se pare că acum, creatorii de modă vor avea un nou element care să le diversifice colecţiile: ledul. Un exemplu excelent îl constituie noua colecţie Lüme de la Jorge&Esther, mai exact cele trei noi rochii înzestrate cu leduri.
Obiectivul creatorului de modă a fost să realizeze o serie de ţesături care să se adapteze la viaţa de zi cu zi a purtătorului, să-ţi schimbe culoarea în funcţie de eveniment, locaţie, stare de spirit sau chiar să se asorteze cu alte obiecte vestimentare.
Ledurile RGB pot fi controlate cu ajutorul smartphone-ului prin Bluetooth. Dintr-o aplicaţie dedicată poţi schimba culoarea, le poţi programa să execute câteva secvenţe de aprindere sau chiar să reacţioneze la stimuli recepţionabili cu ajutorul smartphone-ului. De pildă, ledurile ar putea reacţiona ca o orgă de lumini pe ritmul muzicii, sau începe să pâlpâie atunci când te mişti cu smartphone-ul în buzunar. Vrei să-ţi asortezi rochia la pantofi? Faci o poză pantofilor cu camera foto a smartphone-ului şi alegi culoarea acestora din imagine. Ledurile vor avea imediat culoarea dorită. Astfel, chiar dacă rochiile au o croială destul de simplă şi sunt negre, ledurile le dau o strălucire aparte (la propriu) şi le transformă în modele noi de fiecare dată când le porţi.

În mod cert vom vedea din ce în ce mai multe creaţii vestimentare din ce în ce mai inteligente cu leduri, senzori şi chiar elemente electronice mai complexe.