[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Harta prostituției la Roma – românii, albanezii și nigerienii împart afacerea

Cotidianul italian Corriere della Sera Roma a publicat acum câteva zile, pe 21 mai, harta „actualizată” a exploatării prostituției la Roma. O certificare a unui fenomen care nu cunoaște criză, care scapă de sub controlul statului și al bisericii, care doar pe străzile capitalei Italiei numără circa 7000 de fete și femei.

Cine sunt ele? Pe zone și categorii prtofesionale, majoritatea străine, exploatate de organizații criminale mai mari sau mai mici, sunt românce, albaneze și nigeriene.

Fenomenul e la vedere iar actele sexuale, la fel, au loc de cele mai multe ori în stradă sau lângă, în boscheți sau case abandonate, mașini sau după mormane de gunoaie…

Zonele sunt clar delimitate și controlate pe naționalități: româncele sau fetele bandelor românești ocupă cu preponderență străzile consulare Salaria, Tiburtina, Appia, Ardeatina, Aurelia sau cele mai noi ca via Cristoforo Colombo sau zona Torbella Monaca, extinzându-se dincolo de șoseaua de centură (GRA) spre Fregene, Ostiense, Castel Fusano.

Nigerienele și cele din Ghana le găsim la EUR, pe Tiberina, Portuense, Prenstino și Collatino, Ostia sau Maccarese

Nu indiferent este „sectorul” prostituția masculine, afișată și practicată în special în zonele centrale: Villa Borghese (chiar pe treptele de lângă Accademnia di Romania), Valle Giulia, Caracalla, gara Termini, Parco del Ninfeo și Tre Fontane, la Eur.  Acestea sunt doar zone obișnuite, sporadic manifestându-se în multe altele.

 

O hartă nu indispensabilă dar pe cât de neobișnuită pe atât de reală.

Lasă un răspuns