[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Hoți și fraieriți

Corruption

În condițiile în care în România, în fiecare zi, arestările la nivel înalt curg ploaie, ”e timpul sa punem mâna pe tulnice, ca stramoșii și să chemăm toata suflarea româneasca să ceara justiție pentru acest popor a carui martiriu nu se mai termină”.

Orania Vlasin

 

 

 

Orania Vlăsin _________

 

Pentru prima oară, dupa unsprezece ani de bravură, astazi, în fața unor turiști francezi am ezitat o secundă să recunosc ca sunt româncă!

Corupția stapâneste peste tot, de la primari patetici, ca cel din Bârlad, pâna la Ministrul Finantelor. România s-a împaduchit cu mii de dictatori leit Ceaușescu. L-au vrut mort dar în intimitate l-au jinduit. Democrația le-a pus pe tavă acestor Dracula toate condițiile să-si facă de cap. Fără rușine sau regrete, au speculat lipsa de informație și de comparație a poporului cu adevaratele valori ale democrației europene. Așa se face că România are astăzi două pături sociale: hoți și fraieriți.

http://www.emigrantul.it/horia-georgescu-seful-ani-retinut-de-dna-prejudiciu-75-milioane-e/

Mafia siciliană pare de râsul curcilor pe lângă ciuma bubonică care se întinde de la politicienii potlogari de mâna a doua ce-și dau întâlniri prin cimitire, ca-n filmele cu smecheri, pâna la politicianul caruia i s-a încredințat mânuirea finanțelor Statului…

Nu trebuie s-o spună în gura mare nici Bloomberg, nici Le Monde, nici nimeni. O știm prea bine noi, ăștia infimii peste care calcă mahării timpului modern în pas voios de tâlhar, fericiți ca ne-au hoțit cu spor: România este țara noii Mafii ! Mai scolită și mai hapsână.

Ca într-o piesă de teatru cu tâmpiți, în ultima vreme s-a trezit instinctul de haiduc în autoritățile române. De-o bună bucată de timp cad la temniță îmbuibații post-revoluționari. Nu păcălești pe nimeni, Stat român! Ceea ce se știe astăzi este ceea ce s-a știut mereu. Doar ca nu ai vrut… nu ai vrut… Stat român să faci ce trebuie! Ai știut exact care fura, cum fura, cu cine se întovărășește. Ai știut cine a taiat pădurile patriei, cine a păpat banii de autostrazi, cine a vândut pe-un leu și-a cumpărat un județ… ai știut tot. Cele opt servicii de securitate n-au dormit. Doar ca tâlharii provin și dintre securiști sau în combinație cu aceștia, și-atunci niciodată n-a fost momentul să se dea drumul la arestari.

http://www.emigrantul.it/primarul-radu-mazare-cu-geanta-la-dna/

Țara în care puțin a lipsit ca madam Udrea sa ajungă martir în Calendarul Orodox, unde partidul cel mai reprezentat a ridicat la vârf un Vanghelie cu șapte ani educație de canal bucureștean, merita să nu intre în Schengen! Nu Olanda, în aroganta ei, paradis al drogurilor și-al homosexualilor, ne-a refuzat intrarea! România și-a dat singura cu șutul în fund.

E timpul sa punem mâna pe tulnice, ca stramoșii și să chemăm toata suflarea româneasca să ceara justiție pentru acest popor a carui martiriu nu se mai termină.

Articol apărut în:

http://bdbnews.ro/editorial/981-hoti-si-fraieriti-.html