[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Iată numele celor patru tâlhari din banda de la Lanciano

La doar trei zile de teribilul jaf din vila din Lanciano (Chieti) despre care scriam, se știu numele celor trei tâlhari arestați de forțele de ordine, toți tineri: Constantin Turlica, 22 ani, Ion Cosmin Turlica, 20 ani, și  Ruset Aurel, 25 ani, doi frați și un văr. Cel de-al patrulea, prezumat inițial a fi din regiunea Puglia, care ar fi și capul bandei,  este tot român.

Cei trei încătușați au fost prinși în dimineața zilei de 26 septembrie, doi într-o urmărire de câțiva kilometri ca-n filme  cu poliția, cel de-al treilea fiind luat din locuința aflată în centrul localității Lanciano, în via Roma. Cei doi au încercat să fugă cu un Volkswagen Polo cu numere românești, cel care fusese folosit și la atacul în vilă.

Mașina folosită de cei trei

În aceste momente au loc interogatorii și cercetări pentru elucidarea  cazului și pentru prinderea celui de-al patrulea membru al bandei. Sunt folosite și mărturiile altor victime ale violentelor jafuri care au avut loc în ultima vreme în zonă, asemănătoare celui din vila medicului.

Cel de-al patrulea căutat, deși la prima impresie s-a crezut că este pugliez, este tot român.

Este vorba despre Alexandru Bogdan Colțeanu, de 26 de ani

Potrivit declarațiilor victimelor, acesta a fost cel mai sângeros dintre atacatori, folosirea limbii italiene foarte bune cu accent pugliez ducându-i în eroare. Acesta mai are precedente penale în Napoli, pe urmele sale aflându-se forțele de ordine coordonate ale poliției, gărzii financiare și carabinierilor.

Cristi Merchea

video arestare:

https://www.ilmessaggero.it/video/cronaca/lanciano_la_folla_insulta_rapinatori-3999344.html

Lasă un răspuns