[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Igienizarea dentară? Odată la șase luni. O spune dr. Moshé

Sunteți departe de casă  iar stomatologul din România nu mai este la îndemână? Aveți probleme dar nu știți cărui stomatolog să vă adresați?

Factorul uman, înainte de prețuri, profesionalismul și grija față de pacient sunt aspecte pe care nu mereu le întâlniți la primul medic luat de pe net sau de pe un afiș stradal. Astfel, într-un oraș mare precum Roma, cu câteva milioane de locuitori și peste 1000 de cabinete, alegerea este destul de dificilă.

Cu toate acestea, la unul dintre ele trebuie să mergi. Iar ca român, ca moldovean, dacă nu stai de foarte mult timp aici și nici nu cunoști limba italiană sau nu ai legături și prieteni care să te îndrume, atunci dificultățile sunt și mai mari.

Vizitele la dentist, de multe ori datorită traumelor din copilărie și a unei frici instalate, sunt greu de programat și decis. Cauzele pot fi însă și economice sau de natură organizatorică.

Durerea și situațiile fără ieșire sunt cele care ne împing într-un final la dentist. Iar asta e total greșit! Pentru ca trebuie sa faci vizite cât mai dese la stomatolog, pentru a preveni principalele afecțiuni de care cu toți ne lovim.

Cât de des ar trebui sa mergem la un consult stomatologic?

Pentru a nu avea probleme, cel puțin odată la șase luni. Un consult generalist, de igienizare, este primul care trebuie făcut și are rolul de a ține departe principalele pericole, prin curățarea eficientă a dinților și a gingiilor. 

 

În ce constă un consult de igienizare?

Un consult de igienizare este format din trei părți: detartrajul (cu ultrasunete), periajul profesional si airflow. Detartrajul se efectueaza obligatoriu. Ele au ca scop curățarea profundă, fiind îndepărtate placa bacteriană și depunerile de tartru atat de pe dinți, cât și de pe gingii si din jurul acestora.

 

Principalele afecțiuni la care suntem expuși

Principalele pericole la care suntem expuși, dacă nu avem o igienă orală corespunzatoare si daca nu apelam frecvent la consultul de igienizare, sunt cariile si gingivita. Netratate, ele pot duce la afecțiuni mult mai grave, de la infectii localizate pana la pierderea totala a dentiției (parodontita, care debuteaza cu depunerea placii bacteriene, continua cu intarirea tartrului, infectia parodontiului si pierderea masei osoase).

Unde puteți face acest consult la Roma?

 

Cabinetul doctorului Agam Moshe vă așteaptă cu programări la  tel: 345.3300602 

Via Tuscolana, 830 sc. B, int.1, 

vis-a-vis de gura de metrou Porta Furba

(Doctorul vorbește fluent limba română)

 

 

Lasă un răspuns