[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Îmbrățișau bătrânii ca să-i poată jefui. Patru români și un italian au fost arestați la Florența

Îmbrățișau oameni în vârstă pe stradă și apoi îi jefuiau de ceasuri și bijuterii prețioase. Poliția a reușit să prindă ieri, 10 octombrie, o bandă formată din 5 persoane la Empoli (Florența).

Două femei și doi bărbați, cu vârsta cuprinsă între 23 și 26 de ani, născuți în România, și un sicilian în vârstă de 27 de ani, au ajuns după gratii, acuzați de jaf agravat.

Grupul folosea tehnica îmbrățișării pentru a jefui persoanele, cele două femei atrăgeau bătrânii, iar bărbații interveneau pentru a-i deposeda de ceasuri Rolex și bijuterii.

În ultimele săptămâni s-au efectuat investigații: banda a operat și în alte orașe italiene în același mod. Plângeri împotriva celor 5 au fost din Milano, Fano, Vicenza, Padova, Arezzo și Bagnocavallo.

În urma investigațiilor a ieșit la iveală că bărbatul sicilian avea mai mult de 300 de vehicule pe numele lui și va răspunde în fața legii și pentru această infracțiune.

Sursa: http://www.ilsitodifirenze.it/content/516-abbracciavano-anziani-e-poi-li-derubavano-denunciata-banda-di-romeni-e-italiani