[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Împrumutul bancar în Italia? Vi-l explică Olga Cărăuș

  Românii și moldovenii din Italia au înțeles, în ultimii ani, că întoarcerea acasă, în țara de origine este din ce în ce mai îndepărtată. Iar motivele sunt multiple, fiecare emigrant avându-le pe ale sale. Astfel că atât românii cât și moldovenii au decis să rămână în Italia. Iar una din condițiile liniștii lor este o casă în proprietate. La fel cum, împrumuturile pot fi soluții temporare. 
  Iată cum se obțin aceastea într-un prim episod despre împrumut explicat de specialista Olga Cărăuș.

Diferența între PRESTITO si MUTUO. Ce e bine de știut.

Prestito (Împrumutul)

  • Un împrumut este, în general, de scurtă durată (minim 12 luni)
    Sumele solicitate prin împrumut sunt, de obicei, modeste, astfel încât să nu necesite nici o garanție, cu excepția cazurilor speciale
  • Împrumuturile nu beneficiază de o anumită scutire de taxe, tocmai pentru că sunt destinate să satisfacă nevoile și nevoile care nu sunt considerate primare.
  • Împrumuturile personale nu vă obligă să declarați scopul pentru care sunt solicitate banii, care pot fi utilizați de către debitor după cum dorește.
  • Împrumutul are rate cu dobânzi mai mari decât mutuo (creditul imobilar).
  • Mutuo (creditul imobiliar)  durează, în general, mult mai mult decât împrumutul. Timpul în care s eobține împrumutul pentru suma solicitată este mult mai scurt, în general între 24 de ore și 15 zile.
  • Sumele pentru împrumuturile personale sunt mici. Începând cu 4.000 euro (daca este primul împrumut), între 8000 € și 12000 € (daca este cel de-al doilea împrumut) și de la 12.000e până la maxim 20.000 € (daca ați beneficiat de mai multe împrumututri)

Pentru mai multe informații sau o programare , contactați: 3287420456.

Urmăriți Emigrantul pentru a afla ce este mutuo (crditul imobiliar) și cum se poate obține.

Lasă un răspuns