[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

În România, un tânăr se luptă singur cu toporatorii

copac taiat

 

Situația din România, în ceea ce privește defrișările legale și ilegale, a atins cote tot mai alarmante. Zilele trecute câțiva activiști au fost bătuți, în Vrancea camioanele care transportă lemn sunt fără numere de înmatriculare, la Codlea un tânăr se așază în fața camioanelor cu bușteni … Ce este de făcut, în condițiile în care Statul Român, cel care ar trebui să se ocupe de respectarea legilor, este el însuuși făptaș la defrișarea națională?

Urmăriți un material cu un bărbat curajos:

Un bărbat tânăr, cu nasul cârn și dinții încleștați, flutură mâinile în mijlocul străzii. Strigă spre un convoi de camioane pline cu lemne tăiate: ”Bă, dacă aveați casă aicia, vă convenea să treacă camioanele așa pe-aicia? Ăștia-s oameni amărâți aicia!”.

Câțiva metri în spate, oamenii amărâți strâng rândurile și-l ajută pe bărbat să oprească autocamioanele. Dar când ajung Poliția și Jandarmeria, oamenii se risipesc ca furnicile. Singurul care rămâne pe poziții este http://social-media-romania.linure.com/omul-care-s-a-pus-in-fata-camioanelor-care-fura-lemn/