[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

În Vrancea oamenii cu suflet fac copiii fericiți

     Peste 50 de familii nevoiaşe şi 150 de copii din cătunele Vrancei vor întâmpina Crăciunul cum se cuvine datorită implicării a zeci de oameni cu suflet mare

      Campania umanitară „Dăruim de Craciun” 2017 a fost un real succes  şi în acest an. Păstrând tradiţia, aceiaşi oameni cu suflet mare au încercat să întindă o mână de ajutor copiilor necăjiţi, bătrânilor fără ajutor şi familiilor nevoiaje din satele şi cătunele Vrancei. Au primit sprijin şi o rază de speranţă, peste 50 de familii şi 150 de copii din Bordesti, Dumitreşti, Chiojdeni, Jitia şi Vintileasca. Şcoala din Chiojdeni a primit 10 calculatoare şi 10 monitoare pentru înfiinţarea unui laborator de informatică.

       La familiile nevoiaje, din zonele greu accesibile, au ajuns alimente, dulciuri, sucuri, cartofi, ceapă, produse de igienă personală, haine, pături, detergenţi şalte lucruri absolut indispensabile unui trai civilizat, normal. La copiii nevoiaşi au ajuns jucăriile donate de suporterii şi jucătorii echipei de handbal masculin, CSM Focşani 2007, echipă care dovedeşte, ca în fiecare an, că este foarte aproape de oameni, prin intermediul acestei campanii umanitare şi nu numai. Mulţi au fost cei care au pus umărul la această campanie, coordonată de Marius Constantin, printre ei numărându-se Asociaţia Montană Carpaţi, Kid’s Protect Play, Organizaţia Civică Vrancea, After School Club Focşani şi prietenii, Comunitatea Off Road şi ATV din Vrancea, Branko Cofee to Go, ValidSoftware, dar şi o parte din presa vrânceana.

       

 

      25 de copii de la Modulele Familiale Panciu vor primi până la venirea Crăciunului, tot în cadrul acestei campanii umanitare, geci de iarnă, şi alte accesorii pentru sezonul rece, oferite de magazinul Decathlon Focşani. La ei vor ajunge şi dulciuri, fructe, sucuri şi alimente pentru masa de Crăciun. De menţionat că acest proiect nu putea avea loc niciodată,  fără implicarea, trup şi suflet, a  acestor oameni minunaţi, de la primul până la ultimul. Toţi fac parte din marea familie Dăruim de Crăciun.

 

foto și text: Cătălin Vlădescu

material preluat integral de pe cotidianul

Ziarul de Vrancea 

Lasă un răspuns