[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Închisoare pentru un român care-i „furniza copile” unui pedofil italian

Vasile Manolache a fost condamnat de Tribunalul Suceava la opt ani de închisoare pentru trafic de minori şi proxenetism. Acesta este acuzat că i-a furnizat unui italian de 70 de ani mai multe minore, cu care acesta din urmă a întreţinut relaţii sexuale. Italianul obişnuia să filmeze adolescentele în timpul actului sexual, apoi le şantaja pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Acesta din urmă a primit trei ani şi opt luni de închisoare.

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe inculpatul Vasile Manolache la opt ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de „trafic de minori” şi „proxenetism”, decizia judecătorilor sucevene nefiind una definitivă. Acesta este acuzat că i-a furnizat italianului Elio Mele (70 de ani), care avea domiciliu în comuna Vadu Moldovei, judeţul Suceava, mai multe minore, cu care bărbatul a întreţinut relaţii sexuale. Septuagenarul a filmat mai toate partidele de sex, după care cu ajutorul acestor filmuleţe le şantaja pe adolescente pentru a continua să întreţină relaţii sexuale cu el.

În toamna anului 2016, italianul a fost condamnat definitiv la trei ani şi opt luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de pornografie infantilă, şantaj şi act sexual cu un minor.

Lasă un răspuns