[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Îndrăgostit și păgubit de o româncă de 30 de ani, un bătrân italian de 76 s-a spânzurat

Lecco, 8 aprilie 2019. Într-un sătuc de lângă Lecco (nord Italia) a avut loc o dramă. Îndrăgostit peste măsură de o româncă de 30 de ani, un bătrân italian, 76 de ani, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în garaj,.

Corpul său a fost găsit luni, 8 aprilie, de către familialii care s-au îngrijorat neprimind răspuns la apelurile lor.  «Scuzați-mă – a lăsat scris pe un bilet – eram într-adevăr îndrăgostit de ea.”

Povestea de dragoste a început nu de multe luni, însă aceasta era numai dintr-o singură parte, cea a italianului. Femeia a acceptat nenumărate cadouri în bani și obiecte de la acesta până a-l aduce la sapă de lemn, potrivit cotidianului ilgiorno.it.

Inutile încercările rudelor de a-l face să înțeleagă că femeia nu are nimic pentru el în afara dorinței de a-i scoate cât mai mulți bani. Fiecare discuție a fiicelor sale cu el, pe această temă, ducea doar la certuri: .«Eu o iubesc, și ea mă iubește, repeta mereu. Voi nu-nțelegeți. Banii sunt ai mei, mi i-am câștigat eu, îi fac cadou cui vreau.”

Pentru moment nu a fost începută nici o anchetă de către autorități.

Lasă un răspuns