[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Întâlnire PNL Italia la Roma – comunicat

pnl-partidul-national-liberalCOMUNICAT PNL ITALIA

In data de 22 martie 2015 va avea loc la Roma sedinta PNL Italia, in prezenta domnului Milian Negutoiu delegat si membru al CEX PNL Diaspora (ora si locatia vor fi stabilite si comunicate saptamana viitoare).

Membrii si simpatizantii PNL, care doresc sa participe la aceasta intalnire, sunt rugati sa se adreseze prin email la urmatoarele adrese: pnl.italia@yahoo.it sau araveiceirf@yahoo.it, cat si pe pagina facebook PNL Italia (https://www.facebook.com/pages/PNL-Italia/717761708308838?ref=bookmarks) . Sunt asteptate deasemenea si persoanele care doresc sa se alature echipei noastre, care pentru alte informatii referitoare la PNL Italia si filialele sale sunt rugate sa scrie la aceleasi adrese email mai sus mentionate, putand rezerva chiar si o intalnire la sediul central al PNL Italia din Roma, situat in Via di San Barnaba numarul 15, zona Torpignattara.

comunicat PNL Italia

Se informeaza cu aceasta ocazie membrii si simpatizantii liberali, ca Presedintele PNL Italia Robert Araveicei, a desemnat interimar conform statului si regulamentului PNL, Presedinte PNL Lazio pe doamna Valentina Tofan, vicepresedinte PNL Italia si responsabila al departamentului de comunicare si Presedinte PNL Roma pe domnul Sorin Pirvu, vicepresedinte PNL Italia.

Orice alta forma de intalnire alta decat cea din 22 martie cat si orice forma de organizare, create la nivel de zona Lazio-Roma, fara autorizarea copresedintelui PNL Italia sau a presedintilor mai sus mentionati, nu sunt statutare si deci nerecunoscute. Acestea sunt doar initiative individuale care nu reprezinta interesele si punctul de vedere al PNL Italia.

 

Departamentul de comunicare PNL Italia

http://www.emigrantul.it/deputatul-aurelian-mihai-in-vizita-la-roma-de-8-martie/