[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Întâlnirea Președintelui României, Klaus W. Iohannis, cu reprezentanții comunității românești, la Primăria din Roma

Ambasada României în Italia are plăcerea de a vă invita la întâlnirea Președintelui României, Klaus W. Iohannis, cu reprezentanții comunității românești, cu ocazia vizitei de stat în Italia.

Întâlnirea va fi găzduită de Primăria Roma Capitale și de Muzeele Capitoline, cu participarea Primarului Virginia Raggi, marți, 16 octombrie, ora 16:15, în Sala Esedra (Muzeele Capitoline – Piazza del Campidoglio nr. 1, Roma).

Accesul se va face pe baza prezentării unui document de identitate, începând cu ora 15:00 și nu mai târziu de ora 15:50.

Invitația se adresează reprezentanților mediului asociativ de pe întreg teritoriul țării (maxim 1-2 persoane din fiecare asociație).

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți până vineri, 5 octombrie 2018, trimițând un e-mail la adresa roma.events@mae.ro<mailto:roma.events@mae.ro> în care să specificați numele, prenumele, seria și numărul actului de identitate românesc, asociația, localitatea, adresa de e-mail și un număr de telefon la care puteți fi contactați. Toate datele sunt obligatorii.

Din motive de spațiu, înscrierile de participare se fac în limita a 100 de locuri. Primele 100 de persoane care se înscriu vor fi contactate prin e-mail sau telefonic pentru a li se confirma participarea.

Dress code: Ținută de zi elegantă

Comunicat al Ambasadei României la Roma

foto: arhiva Emigrantul

Lasă un răspuns