[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ionuț Gologan, condamnat la moarte în Malaezia, mulțumește președintelui Iohannis pentru implicare

61503264Ionuț Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri, si-a sunat vineri avocatul si a tinut sa transmita cateva mesaje foarte important pentru el, relatează www.cancan.ro

Avocatul care il reprezinta pe Ionuț spune că a discutat cu acesta in urma cu doua zile. ”Am vorbit cu Ionut Gologan la telefon. M-a sunat vineri. Trei lucruri importante mi-a spus. De fapt, sunt trei mesaje pe care m-a rugat sa le transmit. In primul rând a spus ca-i multumește domnului presedinte Iohannis pentru ca se implica in cazul lui.

servicii geta traduceri

A aflat despre ce a declarat public, era foarte bucuros si chiar simte ca este ajutat din toate partile. In al doilea rand, Ionut mi-a vorbit frumos despre mama lui si mi-a spus ca nu ar mai trebui sa se spuna in presa lucruri urate despre dansa, pentru ca, indiferent de cum s-a comportat, ea ramane mama lui. In al treilea rand, a avut un mesaj si catre bunica lui, careia ii transmite sa fie linistita, ca totul va fi bine”, a declarat pentru Ring avocatul lui Ionut, Artin Sarchizian.

In momentul in care l-am intrebat cum este el, cum se simte, daca este stresat in asteptarea recursului, mi-a dat un raspuns ciudat, spunand: «Sunt si altii la 20 de ani pe linia mortii»

Mai citiți și:

http://www.emigrantul.it/?s=ionut%20gologan