[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – 4 „scafandri” de 20 de ani prinși la furat

Carabinierii echipei din Orzinuovi, provincia Brescia, a arestat o bandă de patru români în vârstă de 20 de ani, fără domiciliu stabil în Italia, care s-a dedicat furtului de produse alimentare. Tinerii au fost prinși când se îndepărtau de supermarketul Eurospin din Via Adua.

În timpul unui serviciu de patrulare dedicat controlului parcărilor din zonele centrelelor comerciale, intensificat pentru perioada cumpărăturilor de Crăciun, carabinierii au observat în interiorul unui vehicul doi suspecți din ale căror mâneci de la geacă se putea vedea un costum de scafandru; în plus, aveau emițătoare radio așezate pe bordul mașinii.

Odată ce perchezițiile au fost efectuate, sub costumele de scafandru, carabinierii au găsit câte 7 pachete de brânză de câte 500 grame fiecare.

La ieșirea din supermarketul Eurospin, militarii au observat alți doi suspecți care, la vederea carabinierilor, au fugit pe jos. Cu toate acestea, o mașină a carabinierilor i-a surprins din spate. Cei doi au fost percheziționați: aceștia aveau în total 20 de pachete de brânză și 4 sticle de Rhum, furate cu puțin timp înainte din Eurospin.

montagneepaesi.com

Lasă un răspuns