[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Asociația Culturală Daria’S organizează preselecție online pentru cea de-a XIII-a ediție a „Festivalului Tineretii”.

COMUNICAT de presă Asociația Culturală Daria’S

 

 

Preselecție Online 13 iulie – 19 iulie 2017 Italia– Festivalul Tinereții
Ești tânăr, dinamic și talentat ? Ia-ți prietenii cu tine și intră în competiția verii. Poți fi unul dintre câștigătorii orașului tău!

CÂND?
În perioada 13 – 19 iulie 2017, va avea loc preselecția ONLINE pentru cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de muzică ușoară și folclor “Festivalul Tineretii”.

UNDE?
Preselecția are loc la Online.
CUI NE ADRESĂM?
Concursul se desfășoară pe două secțiuni:
A. Secțiunea MUZICĂ UȘOARĂ interpretare unde te poți înscrie la una din categoriile:

– 6 – 9 ani
– 10 -14 ani
– 15 – 25 ani

A.1 Muzică Ușoară – Secțiunea creație 9-25 ani unde așteptăm toți compozitorii și textierii talentați să ne arate piesele lor în primă audiție.

A.2 Muzică Ușoară – Grupuri și Trupe unde provocăm toate trupele de muzică ușoară să ne arate de ce sunt în stare cu cel mai bun repertoriu al lor.

B. Sectiunea FOLCLOR vocal și folclor instrumental unde te poți înscrie la una din categoriile:
– 6 – 9 ani
– 10 – 14 ani
– 15 – 25 ani.

B.1 Folclor – Ansambluri artistice și grupuri unde invităm toate ansamblurile folclorice și grupurile să ne încânte într-una din serile festivalului cu un număr specific zonei.

NOTĂ:
La preselecție pot participa concurenți și din alte localități. Concursul are loc in perioda 28 august – 4 septembrie 2017 in Vama Veche Club D’Or. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Daria’S, Manifest Events si Revista Partners – revista asociațiilor profesionale, patronale, ONG-urilor și antreprenorilor, și are parteneri media posturi de televiziune naționale si locale.
În cadrul festivalului am rezervat o seară specială pentru rapsozi și soliști ansambluri artistice, fără limită de vârstă.

Nota: La secțiunea interpretare, datorita diferenței de vârstă pentru fiecare categorie, copiii participanți vor fi jurizati la justa lor valoare.

Info festival :
Facebook https://www.facebook.com/festivalultineretii

Pentru înscrieri accesați:
http://festivalultineretii.ro/inscriere-festival/

Pentru detalii despre oferta de cazare accesați:
http://festivalultineretii.ro/cazare/?lang=ro

Câștigătorii de la categoriile muzică ușoară și folclor se vor califica direct la faza finală a festivalurilor din Italia și Spania din luna octombrie.
Pentru orice nelămurire cu privire la regulament, condiții de particilare și orice alte întrebări vă așteptăm să ne scrieți la adresa de e-mail:
office@festivalultineretii.ro , sau la telefon 0761228781