[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Badantă româncă acuzată că maltrata doi bătrâni la locul de muncă (Video)

Poliția a numit operaținea „Semințe de dragon” și vizează o româncă în vârstă de 60 de ani care presta servicii de asistență persoanelor în vârstă într-o locuință din Livorno, provincia Toscana.

Aceasta, potrivit polițiștilor, a maltratat doi bătrâni în vârstă de 85 și 89 de ani în diverse situații, abuzându-i psihic și fizic, iar camerele de vedere confirmă abuzurile.

Îngrijitoarea va trebui să răspundă în fața legii pentru infracțiunea de maltratare, după ce a fost denunțată de doi asistenți medicali la domiciliu, care timp de două pe zi ofereau ajutorul celor doi bătrâni. Au alertat poliția pe data de 11 noiembrie când au observat echimoze pe corpul bătrânei și s-au montat camere de supraveghere în casă. Atât șoțul, cât și soția suferă de tulburări degenerative și cognitive.

Detaliile operațiunii au fost oferite în cadrul unei conferințe de presă organizată de Salvatore Blasco, șeful echipei mobile, în dimineața zilei de marți, 14 noiembrie.

Românca a fost concediată.

Notă: Așteptați să se termine reclama (20-30 de secunde). Veți putea vedea cum românca înjură, lovește și scuipă bătrâna. Comportamentul femeii nu poate fi calificat.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

 

Video: http://iltirreno.gelocal.it/livorno/cronaca/2017/11/14/news/maltrattava-2-ultraottantenni-badante-finisce-nei-guai-1.16117049?ref=fbfti

 

Operațiunea „Semințe de dragon” = sămânță de drac

 

Lasă un răspuns