[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Bătrâni italieni, furați și abandonați de o badantă româncă de 37 de ani

A găsit cardul într-un sertar și a reușit să găsească și pinul. În acel moment era ca și cum ai lăsa un flămând într-o patiserie. Câștigurile confirmate de telecamere ajung la 1.500 de euro. Cele descoperite de păgubiți ating 9000 de euro.

Un proces ce o vizează pe o badantă româncă care a trădat încrederea familiei unde a lucrat. S-a întâmplat în localitatea Volterra, provincia Pisa, în 2016.

Georgeta Andrisan, în vârstă de 37 de ani, îngrijea doi bătrâni de 90 de ani. Tânăra este acuzată de furt agravat prin folosirea neautorizată a cardului și abandonarea persoanelor imobilizate.

O investigație rapidă făcută de carabinierii avertizați de fiica cuplului, a scos la iveală că românca a sustras aproximativ 9000 de euro de pe card, fapt dovedit de camerele de vedere situate în afara băncilor, a relatat publicația IlTirreno.

Acuzata este apărată de avocatul Maria Francione, în timp ce păgubiții (părinții și fiica) sunt reprezentați de Guido și Renzo Verdianelli în fața judecătorului Maria Grazia Grieco (Massimiliano Costabile)

Românca nu și-a putut explica gestul când a fost întrebată de fiica bătrânilor, ce anume a determinat-o să facă abuz de încredere și să abandoneze doi bătrâni incapabili?

Aceeași întrebare pe care și carabinierii i-au adresat-o femeii de 37 de ani, care a părăsit familia, după ce a lăsat-o fără bani. Nici avocatul ei nu a reușit să o contacteze pentru audieri, după cum relatează publicația mai sus menționată.

„Acei bani mi se cuveneau” a justificat românca gestul său.

„Dumnezeu mi-a dat multe palme, am avut o viață chinuită și în compensare am folosit bancomatul.” Din păcate răspunsurile ei nu-i justifică gestul.

Audierea a fost amânată până anul viitor (p.b)

Sursa: IlTirreno