[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – A bătut și violat o italiancă lângă un cimitir. Român extrădat și arestat

Un coșmar a trăit o italiancă de 30 de ani, în luna mai a.c., din cauza unui român de 35 de ani care a abordat-o într-un bar. Acesta s-a dat drept englez rezident la Castel Madama, s-a comportat politicos și a invitat-o la cină.

Cu scuza că o conduce acasă, s-a oprit lângă cimitirul municipal din Tivoli, a bătut-o cu bestialitate, i-a fracturat septul nazal și pomeții, i-a provocat numeroase vânătăi, apoi a violat-o.

După ce a fost violată tânăra a ieșit la strada principală și un trecător i-a acordat primul ajutor, alertând forțele de ordine.

Victima a declarat anchetatorilor că în timp ce o viola l-a auzit vorbind românește. Carabinierii din Tivoli împreună cu o echipă mobilă din Roma au efectuat o anchetă și violatorul a fost identificat, însă acesta a fugit în România.

Pentru a ajunge la identitatea violatorului, anchetatorii au reușit să localizeze și să identifice mai întâi pe fosta parteneră.

În seara agresiunii, violatorul i-a trimis fostei partenere numeroase mesaje pornografice și fotografii, înfățișându-l cu victima violului, cu puțin timp înainte de a fi fost comis.

Datorită colaborării celor două sisteme judiciare, italian și român,  A.C.B., a fost arestat și extrădat în Italia , unde își va ispăși pedeapsa pentru crimele comise.